Cum te vopsești corect singură acasă | Ghidul Complet

Există două soluții pentru a face asta: la salon sau singură acasă. Desigur, unele dintre noi mai avem și prieteni care se pricep, dar scopul meu e să prezint un ghid complet pentru acelea dintre voi care vor să învețe să își îngrijească părul singure sau vor să-și îmbunătățească cunoștințele pe care le au deja.

Dacă e prima dată când îți vopsești părul, ești norocoasă fiindcă, citind cu mare atenție acest articol, vei afla care sunt etapele ca să te vopsești corect acasă și cum se întreține părul vopsit. În final, vei realiza că e posibil să nu existe nicio diferență între aspectul părului vopsit acasă și cel aranjat la salon. Un element cheie sunt vopselele de păr utilizate și îngrijirea părului înainte și după schimbare.

Dacă am fost obișnuite să ne vopsim părul la salon, nu e deloc ușor să facem acest lucru singure acasă. Este mai ușor în cazul în care avem o culoare a părului uniformă care trebuie doar împrospătată pentru a ascunde firele albe. Însă, dacă vrei să te vopsești acasă în stilul balayage, șuvițe, ombre, situația devine mai dificilă.  

par vopsit blond

De ce să te vopsești?

 Să vorbim în primul rând despre motivația noastră de a include vopsitul în îngrijirea părului. Cred că și ție ți s-a întâmplat ca într-o zi să fii sigură că vrei să te vopsești și să renunți în săptămâna în care aveai programarea fie pentru că nu aveai timp să ajungi, fie pentru că ai realizat că încă nu ești pregătită pentru schimbare sau poate un dicționar de vise ți-a dat premoniții rele, ori horoscopul zilnic nu te-a încurajat deloc.

Dar, iată, pare că e momentul potrivit! Suntem la mijloc de toamnă caldă, blândă, mercur e retrograd, iar pentru un plus de inspirație îți sugerez să privești culorile lunii octombrie ca să atragi cu siguranță toate privirile!

Să vedem care sunt principalele motive pentru care alegem să ne vopsim părul.

֎Pentru a ne simți atrăgătoare!

Da, părul meu natural poate fi minunat, dar uneori pur și simplu simt nevoia de o împrospătare, de un restart. Ador să mă uit în oglindă și să-mi văd părul strălucitor și plin de vitalitate.

֎Pentru a marca o schimbare importantă în viața noastră

O nouă culoare, un nou început. Fie că ai trecut printr-o despărțire sau, din contră, ești într-o relație frumoasă și-ți dorești ca fericirea din sufletul tău să se oglindească și în aspectul părului, ori poate ai devenit mamă de curând, schimbarea culorii părului e un mod curajos de a-ți transmite ție însăți un mesaj, dar și celor din jur. E un mod de a trăi în prezent.

֎Pentru a ieși în evidență

Un păr vopsit în nuanțe de roșcat sau blond va atrage toate privirile! Roșcatul este o culoare care transmite indedendență, libertate, putere. Blondul te ajută să nu te amesteci în mulțime, să strălucești.

֎Pentru a fi în pas cu moda

Vă amintiți anul când erau la modă vopselele de păr roz? Acela da stil de vedetă!

֎Unele femei aleg să se vopsească decât să se tundă

Dacă facem parte din categoria femeilor care simt mereu nevoia de schimbare, o soluție este să ne vopsim părul mai des.

֎Pentru a ne ascunde vârsta

Fie că alegi să te vopsești singură acasă, fie că alegi să mergi la salon, firele albe de păr trebuie eliminate.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care se vopsesc bărbații: să ascundă părul alb.

Dacă ești într-o relație și înveți să te vopsești corect acasă, îl poți ajuta și pe el, petrecând astfel puțin timp de calitate împreună.

 Alegerea culorii/ nuanței și a vopselelor

Această etapă este foarte importantă și merită să-i acorzi timp și chiar să ceri părerea prietenilor sau a unui specialist. Este ok să încerci o culoare mai îndrăzneață, dar e vital să alegi o nuanță care ți se potrivește. Poți transmite același mesaj și dacă alegi o altă culoare fiindcă afli că cea dorită de tine nu ți se potrivește. Există o sinergie între culoarea părului, nuanța tenului tău (inclusiv subtonul acestuia) și chiar și hainele pe care le porți cel mai des.

Alegerea culorii și a nuanței

Această sarcină este influențată foarte mult de tonul pielii. Totodată, cel mai indicat e să-ți cumperi vopsele într-o nuanță cât mai apropiată de nuanța naturală a părului.

Culoarea părului se măsoară în funcție de nivel și umbră. Nivelurile de culoare, pe o scară de la 1 la 10 sunt: 1 este cel mai întunecat, iar 10 cel mai deschis.

 Pornind de la aceste culori, distingem următorii pigmenți: roșu-maroniu sau negru-maroniu, pigmenți galbeni pentru părul blond, mulți pigmenți roși pentru părul închis. La nivelurile de mijloc de pigment, acesta conține un amestec de portocaliu, roșu sau/și galben, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că nu pot fi alese culori îndrăznețe.

Vizita la salon te poate ajuta să faci alegerea potrivită dacă vrei să adopți o culoare mai curajoasă!

Tonul pielii este compus din pigmenți asemănători cu cei ai firului de păr. Prin urmare, persoanele cu părul natural închis la culoare au mai mulți pigmenți roșii, portocalii sau maro. Persoanele care au o nuanță de blond din naștere, au pigmeți albaștri, roz sau verzi.

Pentru părul mai întunecat, stiliștii recomandă să alegi pigmenți calzi, iar pentru părul blond, alege pigmenți mai reci.

Dacă pielea are tonuri calde, culoarea perfectă este un blond auriu. Dar dacă e completată de un subton mai rece, poți alege blond cenușiu sau chiar negru.

Așadar, tenul închis la culoare are următoarele opțiuni de vopsire a părului:

֎dacă îți dorești să devii roșcată, poți alege un vișiniu profund, dramatic. Sub nicio formă nu cumpărați o nuanță de roșu cu pigmenți portocalii. De asemenea, dacă pielea ta are un ton cald, este esențial să folosești o vopsea cu pigment maro.

֎pielea măslinie este privilegiată pentru că are o paletă largă de opțiuni.Pentru cel mai bun rezultat, trebuie să cunoști foarte bine tonul pielii.

         Tips&Tricks: dacă roșcatul e nuanța la care visezi, mergi spre cupru închis, vișiniu sau violet. femeile cu ochii căprui sau verzi, pot alege liniștite aceste nuanțe de roșu. Pentru ochii verzi, este perfect castaniul strălucitor. Evită blondul deschis pentru că-ți va estompa culoarea ochilor.

֎foarte întâlnit în rândul brunetelor sunt un ton al pielii mediu și ochii căprui sau un ton măsliniu ușor palid. Dacă părul tău natural este negru, mergi spre stilul ombre care lasă rădăcinile întunecate și se deschide pe măsură ce coboară către vârfuri până la blond nisipos.

O altă opțiune este o bază „cappuccino” și reflexe maro nisipoase. Aceasta îți va face pielea să arate mai caldă și îți va evidenția ochii căprui.

֎pentru o piele cu tonuri reci, o alegere bună este blondul cenușiu sau platinat, o nuanță de negru cu reflexii albastre sau un șaten cu reflexii cenușii.

Tenul deschis la culoare se bucură de următoarele variante pentru a-și schimba culoarea părului:

֎regula generală este: cu cât pielea e mai deschisă, cu atât mai mult poți să aplici pe păr culori deschise.

֎pentru subtonurile calde, recomandăm să vopsim părul în nuanțe precum mierea, blondul căpșună, caramel. Veți vedea că pielea radiază datorită strălucirii blânde a acestor culori!

֎pentru subtonurile reci, optăm să vopsim părul în nuanțe pe bază de albastru, cum ar fi platina sau blondul-șampanie.

ten deschis, par vopsit

 

Tenul netru și vopsele de păr care îl avantajează

Dacă ai ten neutru, înseamnă că ai pielea mai deschisă la culoare în lunile reci, iar în timpul verii te bronzezi.

Așa cum îți ajustezi machiajul în funcție de acest aspect, la fel se va întâmpla și cu vopsirea părului.

Dacă nu vrei să cheltuiești foarte mulți bani pe o schimbare completă a culorii la fiecare 6 luni, există soluții.

֎Șuvițele sunt una dintre ele.Poți alege o culoare a părului pentru ten bronzat și șuvițe potrivite și pentru schimbările tonului pielii tale în funcție de anotimp. Stilistul poate plasa șuvițele în nuanță de blond deschis pe tot părul, în timp ce face baza într-o nuanță mai bogată.

Alegerea vopselei

Prima și prima dată trebuie să te hotărăști dacă vrei o schimbare temporară sau una permanentă.

Pentru o schimbare temporară există două opțiuni: vopseaua semipermanentă și cea demipermanentă. De asemenea, există o diferență și între colorare și decolorare.

Să ții cont că o vopsea semipermanentă doar va acoperi firele de păr cu o altă nuanță, dar nu va prinde pe părul brunet. Prin urmare, dacă ai părul șaten închis și îl dorești roz, va trebui să te decolorezi înainte.

Vopseaua semipermanentă ține cam 6-8 săptămâni.

Pentru a schimba culoarea firului de păr, alege vopseaua permanentă. Deși se mai duce la spălat, nu va ieși complet. De asemenea, ține cont că va trebui să vopsești rădăcinile și să împrospătezi culoarea părului pe lungime.

Amoniacul – dușman sau nu?

Vopsele de păr care conțin amoniac nu sunt mai nocive decât cele fără amoniac. Mirosul face diferența. Rolul său este să deschidă cuticula pentru ca pigmentul să se imprime în structura firului de păr. Despre amoniac putem spune cel mult că este un produs alergen, dar nu unul agresiv.

Totuși, cele mai bune vopsele sunt cele care au la bază ulei. Acesta determină deschiderea cutilei și pătrunderea culorii prin exercitarea unei presiuni asupra firului de păr.

Cum te vopsești corect singură acasă

În continuare, vom vorbi despre etapele unei vopsiri eficiente acasă, astfel încât să menținem firul de păr sănătos și frumos și să cunoaștem secretele pentru îngrijirea părului după vopsire. Totodată, așa cum avem grijă de pielea noastră aplicând tot felul de creme și măști, la fel trebuie să acordăm atenție și scalpului, iar în rândurile următoare vom afla cum să facem asta mai exact.

Pregătirea părului înainte de vopsire

Nu spăla părul cu două zile înainte de a aplica vopseaua fiindcă sebumul va acționa ca o barieră protectoare, prevenind apariția iritațiilor. Acest sfat vine direct de la Kiyah Wright – hairstylistul celebrităților, câștigătoare a două premii Emmy.

∞ Înainte de orice, fă un test de alergie. Nu ignora acest pas!

Pentru a-l realiza corect:

  1. Într-un bol, amestecă o cantitate mică (de mărimea unui bănuț) de activator de culoare și culoarea.
  2. Folosește un bețișor de urechi ca să aplici o cantitate mică în spatele urechii.
  3. Las-o acolo timp de 48 de ore și ai grijă să nu atingi zona cu apă.
  4. Sfat: trebuie să ții cont să fixezi bine capacele sticlei după ce ai deschis-o pentru testul de alergie. Dacă nu ești atentă, produsele se pot oxida, iar ingredientele active își vor pierde proprietățile.
  5. Dacă ai orice fel de reacție, spală zona imediat și nu folosi acea vopsea.
  6. Dacă nu ai nicio reacție, citește mai departe pentru a afla cum să obții cel mai bun rezultat!

∞ Începem cu un test pe o șuviță de păr din spate. Acest lucru te va ajuta să-ți dai seama de timpul de acțiune al vopselei, dar și dacă noua vopsea va prinde așa cum îți dorești pe actuala culoare a părului.

Un păr fin și subțire se va decolora mai rapid, astfel că va trebui să scurtezi timpul recomandat în instrucțiunile de folosire cu aproximativ 5-10 minute.

Dacă ai păr uscat și aspru, poți urma întocmai instrucțiunile.

Cum faci testul:

  1. Pune-ți o pereche de mănuși de protecție.
  2. Alege o șuviță de păr. Cel mai bine ar fi să fie una de dedesubt, ca să nu se vadă.  
  3. Separă restul părului, folosind agrafe de plastic, astel încât șuvița să nu atingă alte fire de păr. Apoi aplică vopseaua.
  4. Așteaptă 24 de ore.
  5. Dacă îți place culoarea, continuă procesul.

∞ Întinde niște balsam de buze de-a lungul liniei părului, unde nu vrei să ajungă vopseaua. Astfel, pielea ta nu se va păta de vopsea (care, de obicei, se curăță în câteva zile!).

Acesta e unul dintre cele mai importante sfaturi pentru femeile care-și vopsesc acasă părul, în special pentru cele care au pielea sensibilă.

Periază părul înainte de a începe. Chiar și cel mai mic nod poate provoca o mare problemă!

∞  Asigură-te că ai părul 100% uscat.  Altfel, vopseaua se va dilua. De asemenea, nu-ți înmuia părul în ulei de cocos (așa cum se sugerează frecvent în știrile citite pe Internet). Nu are niciun efect, iar vopseaua oricum îl va absorbi. Tot ce va face va fi să determine o textură încărcată, neîngrijită și uleioasă a firului de păr.

Care sunt regulile de bază  ca să te vopsești corect acasă (inclusiv pentru decolorare)

Acum că știm cum trebuie să ne pregătim înainte să ne vopsim acasă singure, hai să vedem cum să obținem nuanța dorită. În paralel, vom prezenta și pașii pentru a decolora corect părul singură acasă!

Urmeză instrucțiunile din cutie, cu o excepție

Nu aplica vopseaua de la rădăcină la vârfuri! Începe să aplici vopseaua de păr de la o distanță de aproximativ 3 cm de scalp și continuă pe toată lungimea părului, deoarece scalpul emană o căldură care va crea o diferență foarte mare între intensitatea culorii la rădăcină și pe restul firului de păr. Aceeași regulă se aplică și în cazul decolorantului. După ce aplici vopseaua pe partea de mijloc a firelor de păr și la vârfuri, așteaptă 10-15 minute până când vopseaua începe să se prindă/să se deschidă (în cazul colorantului) și apoi aplică și la rădăcini.

Dacă ai părul închis la culoare și ai zone mai închise decât celelalte, începi cu acelea. DAR, ține cont să nu începi cu rădăcinile, orice ar fi!

Acoperă totul în jurul tău

Acoperă parchetul/gresia, scaunul, masa și, bineînțeles, pe tine însăți! Alege camera în care te simți cel mai confortabil și în care îți poți asigura o oglindă în față și una în spate.

Separarea părului

Cu ajutorul clemelor de păr, împarte-l în patru secțiuni. Prima dată fă o cărare pe mijloc și împarte părul în două secțiuni. Apoi, împarte fiecare secțiune în alte două, astfel: găsește cel mai înalt punct din capul tău (apex) „pipăind” scalpul cu pieptănul și fă o secțiune pornind din apex până în spatele urechilor.

 

Metoda de aplicare

E în regulă dacă nu folosești o perie de aplicare, atâta timp cât știi să folosești mâinile cum trebuie. Nu uita să folosești mănuși din latex pentru a-ți proteja mâinile.

  1. Amestecă produsul.
  2. În timp ce aplici vopseaua, folosește un pieptăn pentru a te asigura că pătrunde în fiecare fir de păr.
  3. Începi din spate și când termini aplică vopseaua în partea din față.
  4. Dacă decolorezi, acoperă părul cu casca de duș și pulverizează puțină apă înăuntrul căștii, leag-o strâns. Apa se va transforma în vapori și va păstra umezeala în timp ce decolorantul își face efectul. Niciodată nu trebuie să îl lași să se usuce!
  5. O greșeală des întânită în aplicarea decolorantului este să folosești aceeași metodă ca la șamponare.
  6. De asemenea, nu pieptăna/peria părul când ai decolorant pe el fiindcă este foarte fragil.

Cât timp lăsăm vopseaua/decolorantul pe păr?

În ceea ce privește vopseaua, las-o să acționeze atât cât este specificat în instrucțiuni.

 Să ții cont și de sfaturile de mai sus, de asemenea.

Referitor la decolorant, e mai complicat. Dacă îl folosești pentru prima dată singură acasă, îl poți lăsa să acționeze între 45 de minute și o oră. După o oră nu mai are oricum niciun efect, doar se usucă.

Dacă vrei să obții un blond platinat, lasă-l pe păr până când pare alb pentru că odată ce clătești și acea mască albă se scurge, culoarea va fi mai degrabă o nuanță de portocaliu-galben.

Clătirea

E recomandat să începi din spate, aștepți 10 minute și apoi clătești și partea din față.

Folosește apă călduță, sub nicio formă apă rece fiindcă aceasa din urmă va fi ca un șoc pentru părul tău.

Nu fresca scalpul fiindcă e foarte fragil în acest moment. Nu folosi unghiile, doar masează blând cu vârfurile degetelor.

Dacă ai folosit decolorant, ai nevoie de două spălări pentru a-l elimina complet. Ar prinde bine și o mască de întreținere pentru părul vopsit.

 

Elementul cheie

Ca să te vopsești corect acasă singură trebuie să fii continuu foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă cu părul tău pe parcursul întregului proces. Pentru a te asigura că vopseaua sau decolorantul sunt în regulă, poți lua câteva fire de păr din spate și să le întinzi un pic, să tragi de ele ușor și dacă nu se rupe nimic, dacă nu se întinde ciudat, părul tău e bine și poți lăsa vopselele de păr să acționeze încă puțin.

Următorii pași pentru decolorare

Dacă ai apelat la decolorare, următorul pas NU este să aplici o vopsea permanentă pentru că ar înseamna să aplici prea multe soluții chimice puternice asupra părului și scalpului tău. Ne dorim să fim frumoase, dar trebuie să luăm în calcul și îngrijirea părului. În schimb, vei folosi un toner. Acesta se prinde pe suprafața firului de păr. Nu folosi un toner al cărui volum să fie mai mare sau mai mic de 10. Cel mai bine ar fi să alegi unul care are și un toner developer.

Așadar, folosește un toner de nivelul 10 sau unul cenușiu care are și toner developer.

Doar în acest fel nu vei supune părul la și mai mult stres, din contră, sunt șanse mari ca șocul aplicat până acum să se reducă.

Alege un toner care este la același nivel cu părul tău sau unul mai închis. Nu poți să-ți deschizi culoarea părului cu tonerul. Deja ai făcut asta în procesul decolorării. Ca să știi la ce nivel este culoarea părului tău acum, consultă poza de mai sus și roata culorilor. Uită-te cu atenție și vezi cât de portocaliu e părul tău. Dacă ai ajuns la nivelul 8 de culoare, treci cu o linie imaginară de la acel portocaliu la culoarea care îl completează. Ca în poza de mai jos. Vei vedea că ai nevoie de  o bază albastră pentru a înlătura nuanța de portocaliu și a avea o nuanță naturală de nivel 8.

Foarte important de reținut: șamponul mov nu este toner! Rolul său este de a menține cât mai mult culoarea de la salon sau părul vopsit acasă. Dacă îl folosești ca tonner, vei avea doar pete.

De asemenea, ai grijă să aplici tonerul foarte repede după decolorare și să-l lași exact atât cât scrie pe ambalaj.

Dacă vrei să obții acel aspect natural al părului care este mai închis la rădăcini și mai deschis spre vârfuri, poți aplica un toner mai închis la rădăcini și unul mai deschis pe lungimea firului de păr. Adică un tone de nivel 8 la rădăcini și unul de nivel 10 la vârfuri. Să ții cont că acesta este un procedeu pentru femeile cu mai multă experiență. De obicei se face la salon pentru a crea un aspect natural al părului.

Sfaturi pentru îngrijire și o culoare de durată!

Acum că știm cum să ne vopsim acasă singure astfel încât să arătăm fabulos, iată și câteva sfaturi pentru îngriirea părului vopsit.

 

Mențineți părul hidratat

Este ca o mantră magică! Păstrează părul hidratat cât mai mult posibil, deoarece tinde să devină uscat și fragil după colorare.

Aplicarea unui balsam foarte bun ajută părul să-ți păstreze hidratarea, făcându-l moale și strălucitor.

După câte zile spălăm părul proaspăt vopsit?

După ce ți-ai vopsit părul, așteaptă 72 de ore înainte să aplici șampon asupra lui. Amoniacul prezent în vopsea deschide cuticulele părului astfel încât culoarea să poată pătrunde în profunzime în firul de păr. Durează până la trei zile până când cuticulele se închid complet.

Aplică retușuri frecvente

Dacă părul tău crește repede, e posibil ca rădăcinile să revină la culoarea naturală sau pur și simplu să pară decolorate. Cea mai rapidă soluție ar fi să faci o vizită la salon pentru retușurile de acest tip.

Folosește un șampon fără sulfați

Sulfatul de sodiu lauret (sodium laureth sulfate) este unul dintre cele mai comune ingrediente prezente în șampoane. Utilizarea sulfaților în îngrijirea părului vopsit poate decolora și deshidrata părul.

Dacă vrei să te asiguri că părul tău va arăta ca proaspăt vopsit pentru cât mai mult timp, folosește un șampon fără sulfați, special pentru părul proaspăt vopsit.

O alternativă bună sunt și șampoanele organice, din ingrediente naturale fiindcă sunt blânde cu părul.

Adaugă un vârf de vopsea

Ori de câte ori aplici balsam, adaugă un vârf de vopsea în el. Acest lucru contribuie la reîmprospătarea culorii care se estompează din cauza șamponării.

Acest sfat funcționează cel mai bine în cazul părului vopsit cu roz, albastru sau violet.

Verifică temperatura apei

Deși un duș fierbinte poate fi foarte relaxant, cel mai bine ar fi să eviți să-ți speli părul cu apă fierbinte.

Acest lucru înlătură uleiurile naturale ale părului și estompează foarte tare culoarea.

Evită să-ți speli părul zilnic

Una dintre cele mai bune metode ca să menții culoarea părului este să eviți să-l speli zilnic. De 2-3 ori pe săptămână ar trebui să fie suficient.

Protejează părul de căldură

Dacă vrei ca părul tău să arate mereu ca și cum e proaspăt vopsit, evită pe cât posibil să folosești uscătorul de păr, placa și peria electrică.

Dacă ții neapărat să le folosești, investește într-un spray foarte bun pentru protecție.

Transformă masca de păr în cea mai bună prietenă

Este indicată în aceeași măsură și pentru părul vopsit și pentru părul natural. O mască de păr acționează ca un balsam foarte puternic și poate îmbunătăți semnificativ sănătatea părului.

Poți cumpăra una de la magazin sau o poți face acasă, folosind ingrediente naturale precum aloe vera și ulei de cocos.

Protejează părul în timp ce înoți

Apa din piscină are clor în ea pentru a elimina bacteriile, astfel că e important să-ți protejezi părul înainte de a intra în piscină, aplicând fie un balsam, fie un ulei sau folosind o cască pentru înot.

După ce termini sesiunea de înot, să ții cont să-ți clătești bine părul cu apă curată. Pentru o hidratare completă, aplică un tratament de tipul leave-in, după clătire.

De ce să te vopsesti la un salon profesionist!

Doar imaginează-ți asta: stai pe scaunul hairstylistului tău preferat, cu o cană de cafea sau ceai în mână, răsfoind un catalog pentru a te inspira cu privire la noul tău stil de vedetă, în timp ce acesta își plimbă ușor degetele prin părul tău.

vopsit salon

♥ Un profesionist va ști să-ți recomande cea mai bună tehnică (poate șuvițe, poate balayage) pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile feței și forma tunsorii.

♥ Va lua în considerare istoricul părului tău, starea în care se află, textura, culoarea actuală și va ști să-ți ofere cea mai bună schemă de întreținere după vopsire, inclusiv  în funcție de nevoile speciale ale scalpului și firului tău de păr.

♥ Hairstylistul are experiența necesară pentru a-ți spune rapid care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine în funcție de toate aspectele menționate mai sus (nivelul de culoare, tonul pielii, subtonul, culoarea ochilor).

Cele mai bune rezultate pentru acoperirea firelor de păr gri sau albe care sunt răsfirate peste tot prin cap le obții la salon.

De cele mai multe ori, când te vopsești singură acasă, îți dai seama că firele albe nu au fost cu adevărat acoperite (de obicei, acest lucru se vede în maxim două săptămâni). La salon vei avea parte de cele mai bune tehnici, ceea ce în final te va ajuta să economisești mult timp și bani.

De asemenea, stilistul știe care este nuanța potrivită pentru a acoperi firele gri și a evita ca acestea să devină bej.

♥ Poți face orice schimbare vrei!

Acoperire uniformă a părului datorită utilizării unei palete foarte largi de tonuri, care pot fi combinate cu alte materiale pentru a obține o culoare multidimensională.

Efectele secundare ale decolorării sunt reduse datorită experienței pe care o au profesioniștii în domeniu și a produselor folosite. Ei au foarte multe opțiuni, astfel încât vor alege exact produsele potrivite pentru tipul tău de păr, pentru nivelul de sensibilitate al scalpului.

♥ În cazul în care vopsindu-te singură acasă nu obții rezultatul dorit, te va costa mult mai mult decât dacă ai fi mers din prima la salon. E posibil să-ți strici părul sau să ajungi la o nuanță care va fi greu de schimbat. În plus, să ții cont că trebuie să lași puțin timp între sesiunile de vopsit.

Așadar, dragilor, să te vopsești singură acasă poate fi o adevărată „aventură”, care îți oferă variante foarte limitate, iar efectele nocive asupra părului tău s-ar putea să fie foarte greu de îndreptat.

Cel ma bine este să te pui pe tine însăți pe primul loc și să-ți oferi un moment de atenție, bucurie și relaxare, făcând o vizită la salonul de frumusețe. Dacă locuiești în București,vei avea parte de o experiență minunată la Salonul de înfrumusețare Beauty Studio, din Sectorul 3. Pe lângă îngrijirea părului la cele mai înalte standarde, o culoare de invidiat, o mulțime de surse de inspirație pentru culori de păr la care poate nici nu te-ai gândit, te vei bucura și de o conversație foarte plăcută. Vei pleca de la salon cu o mulțime de tips&tricks pentru subiectele de interes din viața oricărei femei: de la sfaturi pentru mama și copil, pentru dietă și slăbire, la rețete delicioase și până la recomandări pentru amenajări interioare. Fie că e vară și vrei să strălucești în costumul de baie și rochii vaporoase, fie că a venit anotimpul rece, părul este coroana ta, iar vizita la salonul de înfrumusețare Beauty Studio chiar te va face să te simți și să arăți ca o regină!

Echipa e formată doar din oameni profesioniști, al căror scop este să te facă să te simți specială și să revii oricând cu drag și încredere.

Acest site folosește "cookies". Setările pot fi ajustate din browser-ul dvs. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.