Beauty Studio
Salon Coafor București

Îți dorești o schimbare de look originală? Salon Beauty Studio vă oferă servicii de coafură pentru toate gusturile și toate ocaziile.

Coafura ta, prioritatea noastră

Lasă părul să vorbească!​

Suntem un salon de coafură cu o misiune foarte clară, și anume, aceea de a ne ajuta clienții să arate bine, să se simtă bine cu ei înșiși și să poată aborda viața de zi cu zi cu încredere. Noi, echipa coafor Bucuresti Beauty Studio, ne-am angajat să punem în valoare frumusețea fiecărei persoane!

Cele mai reușite coafuri executate la noi în salon

O coafură reușită îți poate schimba starea de spirit, făcându-ți ziua mai bună, mai frumoasă. Îți dorești o coafură impecabilă care să reziste întreaga zi? Oricând ai nevoie, vino la Coafor Beauty Studio!

Manopera / Prețuri Coafor

Vopsit & Tratamente

Fiecare zi e o zi specială

Coafuri clasice

Trendurile în hairstyle sunt schimbătoare, de la un sezon la altul, moda coafurilor și a tunsorilor fiind alta. Ce rămâne? Clasicul care arată mereu bine! Dacă alegi coafuri clasice, nu vei da greș niciodată! Chiar dacă există tentația de a fi în pas cu moda, până la urmă contează ce ne avantajează.

Ești pregătită de distracție?

Coafuri de ocazie

Ai în plan o petrecere la care vrei să arăți fabulos? Indiferent dacă mergi la o nuntă, la botez, la o petrecere de Crăciun, de Revelion ori de Paște, este important să arăți bine. Completează-ți look-ul cu o coafură de ocazie care să te facă vedeta evenimentului! Tu ce coafură îți dorești? Bucle, împletituri, coc?

O schimbare e mereu binevenită

Tratamente & Vopsit

Ți-ar plăcea să-ți vopsești părul dar ți-e teamă să nu-l deteriorezi? Avem soluția ideală pentru voi! Folosim tratamente speciale pentru părul vopsit care să-i redea frumusețea. Lucrăm doar cu produse de calitate care îți vor proteja părul. Pentru un păr rezistent, puteți apela la tratamentul nostru cu keratină.

Echipa Coaforului Beauty Studio Bucuresti

Specialiștii noștri în coafură sunt gata să te primească în salon!
Crede în noi

Părerile clienților nostri

Formular programari coafor

Completeaza campurile de mai jos si apoi apasa butonul.

Important: Această cerere nu reprezintă confirmarea programării. Veți fi contactat de un consultant pentru confirmare.

Intrebări frecvente

Cele mai des întâlnite întrebări legate de salonul nostru.

Orice de câte ori doriți o schimbare de look, ori de cate ori participați la o ocazie specială, la un eveniment deosebit.

Pentru că suntem un coafor din București care își dorește clienți fideli, având ca principală țintă satisfacția și mulțumirea voastră.

Pentru vopsirea părului folosim produse de calitate, de tipul semi permanentă cu o rezistentă de 4 până la 6 spălări, precum și permanentă cu durată de până la 24 de spălări.

Din punctul nostru de vedere, părul scurt este cel până la lobul urechii, părul mediu este până la baza gâtului, părul lung până în zona coastelor, iar cel foarte lung peste zona coastelor.

În esență, nuanțatorul este o vopsea semi permanentă cu o durată mai scurtă, pe când vopseaua de păr are o durată mai mare de acțiune în timp.

Noi la Beauty Salon București folosim produse de cea mai bună calitate și servicii profesionale, astfel încât părul vostru să fie în siguranță. Faceți o programare!

Este mereu o bucurie să alegem împreună ce ți se potrivește. Îți oferim consultanță atât pentru alegerea unei coafuri, cât și pentru tuns, vopsit, make-up. 

Este mereu o bucurie să alegem împreună ce ți se potrivește. Îți oferim consultanță atât pentru alegerea unei coafuri, cât și pentru tuns, vopsit, make-up.