Beauty Studio
Salon cosmetică București

Dacă îți dorești o piele fină, catifelată, proaspătă, trebuie să o îngrijelti cu atenție, în mod constant. La salonul de înfrumuseșare și cosmetică Beauty Studio din București Sector 3, pe partea de cosmetică, îți garantăm că tenul tău va arăta impecabil în timp scurt. Dar, să știi că lucrurile nu se sfârșesc aici. Odată ce ai obținut un ten perfect, lucrurile trebuie să continue.

Un ten frumos e un ten sanatos

Pielea este reflexia starii noastre

Dacă nu ai grijă de tenul tău, acesta se degradează în timp și își pierde prospețimea, vigoarea și chiar sănătatea în ansamblu. Factorii externi au o influenta negativa asupra tenului, de aceea este necesara o ingrijire speciala prin selectare atenta a tratamentelor si produselor cosmetice.

Dar, îți vom da toate aceste detalii odată ce ne vei trece pragul și te vom sfătui ce să faci în continuare pentru a avea un ten impecabil. Cunoaștem tehnici inovatoare în cosmetică care vor face minuni pentru tenul tău.

Machiaj

Vă oferim un machiaj profesional realizat de specialiștii Salon Beauty Studio. Folosim produse de calitate, rezistente, produse ce vor crea frumusețe și unicitate, accentuând trăsăturile frumoase și să ascunzând micile imperfecțiuni.

Îngrijire gene - sprâncene

În salonul nostru de cosmetică facială dăm o mare atenție genelor și sprâncenelor. Îți dorești o privire senzuală și pătrunzătoare? Știm ce e de făcut! Vrei gene alungite și volum? Folosim o varietate mare de extensii, potrivite dorințelor tale.

Tratamente faciale

Folosim tratamente faciale moderne, care lucrează nu doar asupra părții superficiale a pielii, ci trateaza cauza în profunzime.

Personalizăm această cosmetică faciala în funcție de tipul de ten al fiecărei persoane, după cum și tehnicile pe care le utilizăm vor fi adaptate în același mod.

Echipa Coaforului Beauty Studio Bucuresti

Specialiștii noștri în cosmetică te așteaptă! Fă o programare online!
Crede în noi

Părerile clienților nostri

Formular programari coafor

Completeaza campurile de mai jos si apoi apasa butonul.

Important: Această cerere nu reprezintă confirmarea programării. Veți fi contactat de un consultant pentru confirmare.

Intrebări frecvente

Cele mai des întâlnite întrebări legate de salonul nostru.

Suntem o echipă de profesioniști, unul dintre cele mai apreciate saloane cosmetică. Avem clienți fideli care apreciază serviciile noastre. Avem tehnici moderne, folosim și produse de calitate, adică toate ingredientele unei reușite.

Tratamentele faciale realizate în salon cosmetică au la bază grija pentru obținerea unui ten frumos, luminos și mai ales sănătos: hidratate, pentru ten acneic, antirid, tratament pentru ochi și buze, masaj facial, peeling, mască termolift, tratament Naturys s.a.m.d.

Noi punem mare preț pe măștile cosmetice, mai ales pe cele naturale. Sperăm să fiți de acord cu noi că o mască hidratantă realizată periodic oferă sănătate tenului vostru, păstrându-l neted și frumos pentru mulți ani de acum înainte. Masca cosmetică este un elixir al tinerii fără bătrânețe.

În cadrul salonului de cosmetică București acordăm mare atenție sprâncenelor și genelor tale. Specialiștii noștri te vor sfătui cum să procedezi pentru a reda forma corectă a sprâncenelor, cum să le acordezi cu forma feței și cu restul trăsăturilor tale, care este frecvența de înlocuire a unor gene aplicate, cum să obții acea privire pătrunzătoare atât de dorită de femei pentru a fi seducătoare, îndelung admirată.

Tratamentul facial cu ionizare este unul revoluționar cu rezultate rapide și vizibile chiar după prima ședință. În principiu, ionii pozitivi pătrund în piele prin intermediul microcurenților, astfel ingredientele active intră mult mai rapid în piele. Această modalitate de îngrijire facială prin ionizare este un tratament folosit în multe saloane din lume, printre care și Salon Beauty Studio București.