Beauty Studio
Salon Epilare Definitivă București

La Beauty Studio Salon procedurile de epilare definitivă cu laser şi epilare clasică sunt tratate cu maximum de responsabilitate. Punem preț pe sănătatea, aspectul pielii şi confortul personal al clienților, în consecinţă acordăm toată atenția celor mai mici detalii pentru a beneficia de rezultatele mult dorite. Folosind tehnici inovatoare şi produse de înaltă calitate te ajutăm să scapi de părul inestetic sau de firele de păr care îţi produc disconfort. Fie că preferi metodele de epilare clasice, ce presupune epilarea tradițională, cu ceară sau îţi doreşti să experimentezi avantajele epilării definitive cu laser, aici vei obține de rezultatele mult dorite.

Un ten frumos e un ten sanatos

Pielea fină, fără stress

Vă așteptăm cu cele mai noi metode de epilare, proceduri simple, fără durere chiar și pentru cei cu piele sensibilă. Efectuăm atât epilare simplă tradițională, cu ceară cât și epilare definitivă cu laser. Personalizăm fiecare epilare în funcție de client, adoptând o tehnică sau alta. Folosim produse profesionale de calitate superioară.

Manopera / Prețuri Cosmetică

Epilare normală

Epilare definitivă
 • Față / Barbă (femeie) 167 lei
 • Față / Barbă (femeie) 212 lei
 • Bărbie (femeie) 77 lei
 • Bărbie (bărbat) 99 lei
 • Mustață (femeie) 77 lei
 • Axilă (femeie) 126 lei
 • Axilă (bărbat) 149 lei
 • Picioare scurt (femeie) 244 lei
 • Brațe (femeie) 167 lei
 • Brațe (bărbat) 189 lei
 • Picioare scurt (bărbat) 334 lei
 • Picioare lung (femeie) 333 lei
 • Picioare lung (femeie) 333 lei
 • Spate / piept (femeie) 167 lei
 • Spate / piept (bărbat) 180 lei
 • Abdomen / lombar (femeie) 126 lei
 • Abdomen / lombar (bărbat) 167 lei
 • Inghinal complet (femeie) 167 lei

Epilare clasică

Ședințele de epilare clasică cu ceară încălzită realizată în salonul de înfrumuseţare Beauty Studio din București pot fi considerate şi sesiuni de tratament pentru piele. Ceara încălzită continuă să fie una dintre cele mai apreciate soluții de îndepărtare a părului inestetic, asta datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Procedurile de epilare facială şi corporală sunt realizate de personal bine instruit, oameni atenți la cele mai mici detalii, de aceea sunt puțin dureroase, chiar confortabile. Fie că ești o persoană pudică sau una îndrăzneaţă în cabinetul de cosmetică te vei simți confortabil pentru că vei beneficia de atitudinea profesională. 

Epilare definitivă cu laser

Procedurile de epilare definitivă cu laser realizate în salonul nostru înfrumuseţare sunt realizate cu aparatură de ultimă generaţie, folosindu-se tehnici moderne fapt pentru care rezultatele sunt impecabile. Părul este îndepărtat în totalitate pe parcursul mai multor sesiuni iar pielea rămâne moale, catifelată, impecabilă după tratament. Ședințele de epilare definitivă realizate de echipa Beauty Studio Salon București sunt adevărate sesiuni de relaxare pentru clienți. Fiecare ședință este mai plăcută, mai confortabilă, cu rezultate vizibile, aspecte ce contribui la creşterea încrederii şi a stării de bine. Ai decis ca metoda de epilare definitivă cu laser ţi se potrivește? Vizitează-ne! Vei descoperi tot ce trebuie să cunoști despre aceste proceduri şi vei beneficia de experiențe memorabile!

Epilare clasica VS. Epilare Definitivă
 • Procedurile de epilare clasică cu ceară continuă să fie printre cele mai populare opțiuni cosmetice de îndepărtare a părului nedorit. Metoda este sigură şi este considerată sănătoasă de specialiştii în beauty şi de medicii dermatologi. Dealtfel este opțiunea ce se potrivește tuturor, indiferent de culoarea, tipul şi grosimea firelor de păr. Chiar dacă primele sesiuni pot fi ușor inconfortabile, cu abordare profesională din partea echipe Beauty Studio Salon, aceste aspecte devin rapid amintiri.
 • Epilarea definitivă cu laser este o variantă tot mai agreata de femeile şi bărbații care doresc să scape de părul inestetic fără durere. Sesiunile de epilare definitivă București Sector 3, realizate de echipa de profesionişti Beauty Studio Salon sunt confortabile şi au rezultate vizibile pe termen lung. Pielea supuse procedurilor de epilare definitivă rămâne moale, fină, catifelată în timp.

Echipa Coaforului Beauty Studio Bucuresti

Specialiștii noștri în epilare definitivă te așteaptă! Fă o programare online!
Crede în noi

Părerile clienților nostri

Formular programari coafor

Completeaza campurile de mai jos si apoi apasa butonul.

Important: Această cerere nu reprezintă confirmarea programării. Veți fi contactat de un consultant pentru confirmare.

Intrebări frecvente

Cele mai des întâlnite întrebări legate de salonul nostru.

Suntem o echipă de profesioniști, unul dintre cele mai apreciate saloane cosmetică. Avem clienți fideli care apreciază serviciile noastre. Avem tehnici moderne, folosim și produse de calitate, adică toate ingredientele unei reușite.

Tratamentele faciale realizate în salon cosmetică au la bază grija pentru obținerea unui ten frumos, luminos și mai ales sănătos: hidratate, pentru ten acneic, antirid, tratament pentru ochi și buze, masaj facial, peeling, mască termolift, tratament Naturys s.a.m.d.

Noi punem mare preț pe măștile cosmetice, mai ales pe cele naturale. Sperăm să fiți de acord cu noi că o mască hidratantă realizată periodic oferă sănătate tenului vostru, păstrându-l neted și frumos pentru mulți ani de acum înainte. Masca cosmetică este un elixir al tinerii fără bătrânețe.

În cadrul salonului de cosmetică București acordăm mare atenție sprâncenelor și genelor tale. Specialiștii noștri te vor sfătui cum să procedezi pentru a reda forma corectă a sprâncenelor, cum să le acordezi cu forma feței și cu restul trăsăturilor tale, care este frecvența de înlocuire a unor gene aplicate, cum să obții acea privire pătrunzătoare atât de dorită de femei pentru a fi seducătoare, îndelung admirată.

Tratamentul facial cu ionizare este unul revoluționar cu rezultate rapide și vizibile chiar după prima ședință. În principiu, ionii pozitivi pătrund în piele prin intermediul microcurenților, astfel ingredientele active intră mult mai rapid în piele. Această modalitate de îngrijire facială prin ionizare este un tratament folosit în multe saloane din lume, printre care și Salon Beauty Studio București.