Beauty Studio
Salon Manichiură & Pedichiură Bucuresti

Fă-ți o programare la Salonul de Manichiură & Pedichiură Beauty Studio din București Sector 3 și te asigurăm că unghiile tale vor arăta fabulos! Folosim ojă de calitate și tratamentele potrivite.

Unghiile tale, prioritatea noastră

Confort și siguranță

Pentru o manichiură și o pedichiură dintre cele mai reușite, care să-ți dea încredere în tine, vă așteptăm să treceți pragul salonului nostru de unghii din București – Sector 3. Promitem că vei obține o manichiură îngrijită și de calitate.

Folosim produse de calitate, sigure. Confortul și siguranța clientelor noastre este mereu pe primul loc.

Te așteptăm într-o ambianță plăcută, caldă, prietenoasă. Vă asigurăm că veți petrece un timp de calitate alături de noi și nu ne vom lăsa până nu veți pleca cu zâmbetul pe buze.

Exemple cu cele mai reușite manichiuri din București, realizate de echipa Beauty Studio

Suntem un salon de manichiură și pedichiură pentru toate gusturile. Executăm de la manichiura simplă de vară ori de iarnă, la manichiură complexe pentru ocazii: nuntă, cununie, botez, Crăciun, Revelion, Paște.

Tipuri de manichiuri

Echipa noastră de Manichiură & Pedichiură are în bagaje un portofoliu uriaș. Poți opta pentru ceea ce-ți dorești ori îți vom recomanda noi ce ți se potrivește, în funcție de look, de ocazie: de bază, french, cu strasuri, cu abțibilduri, semi ori permanentă, cu gel, cu parafină, SPA, tratamente unghii.

Exemple pedichiuri

În salonul nostru de manichiură București avem oferte bogate, stiluri moderne ori clasice, cu accesorii variate. Puteți alegere pedichiura la moda ori stilul clasic cu care nu veți da greș: pedichiură standard, french, semi, semi french, SPA, Spa french. Cauți un salon unghii București? Hai la noi!

Servicii adiționale
manichiura & pedichiura

Suntem un salon manichiură – pedichiură București unde veți găsi și posibilitatea de a vă repara unghii, îndepărta unghii tehnice, unde înlăturăm oja semipermanentă, unde vă oferim un tratament unghii la cele mai înalte standarde. Folosim cele mai noi tehnici și cele mai bune produse!

Echipa Salonului de Manichiură și Pedichiură Beauty Studio Bucuresti

Vizitează-ne în siguranță și promitem că va fi o experiență de neuitat!
Crede în noi

Părerile clienților nostri

Formular programari coafor

Completeaza campurile de mai jos si apoi apasa butonul.

Important: Această cerere nu reprezintă confirmarea programării. Veți fi contactat de un consultant pentru confirmare.

Intrebări frecvente

Cele mai des întâlnite întrebări legate de salonul nostru.

La salonul nostru de manichiură și pedichiura din București sector 3 vom face totul pentru ca unghiile tale să fie sănătoase, iar manichiura perfectă.

Fiind în permanență la vedere, unghiile noastre trebuie să arate mereu bine. Te vom sfătui în funcție de ținută, de ocazie, de anotimp.

Bineînțeles că durata ojei semipermanente depinde mult de calitatea ei. De la 10 zile în sus începe să crească unghia cât să fie vizibil deranjantă.